Bejelentés


Alkonyat [And the lion fell in love with the lamb]


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
 
2010.07.30.


3.Holnap új fejléc kerül az oldalra(by Andii), a New Moon és az Eclipse leirása valamint Bella szüleinek az ismertetése.


Szaby.


2.Mégis van friss, most este tudtam csak feltenni, sajnálom ha későn.Most sincs sok friss, csupán pár kép van a Water for Elephants Robertes filmből(paparazzi).Azért ez is valami.Andi.


1.HY! Sajna ma nincs friss, nem történik ezekkel a sztárokkal most semmi extra.Ma megnéztük az Eclipset itthon, Szabyval.Tetszett neki, szerinte a bunyós rész a legjobb.Megpróbálok még valamiket ma feltenni az oldalra, azt hiszem hogy megadok nektek egy olyan linket ahol meg tudjátok nézni online a filmet.Ma délután nem leszünk elérhetőek.Kellemes böngészést:)


Andi.2010.07.29. Kedves látogatók!Ma leirtam a Cullen család életét a Szereplők menüpontba, és egy új pontot is létrehoztam, ahol a Cullen család cimeréről tudhatsz meg többet(benne új, saját készitésű képek,irások).Ha érdekel, akkor nézzétek meg hogy milyen filmek lesznek a közeljövőben a Twilight szereplőivel.


KATT.


Üdw.Andi és SzabyCool


2010.07.28 Kristen Stewart dögös sztriptízt lejtett PattinsonnakKristen Stewart Demi Moore nyomdokaiba lép a következő filmjében, sztriptízelni fog. A felkészülésben pedig nem akárki segítette


TOVÁBB


2010.07.28.

Keresés a honlaponHírek
Hirek 2010.7.29

Egy nagy meglepetésel drukolunk nektek holnapra!És ha szeretnétek tudni mi az hát elmondom :) +8-szereplő +5-6 db extra avatár kép +1-letöltehtő film +hirek Megszületet a rajzpályázati avatár kép.Amit a késöbiekben megtudhatok!

Legújabb hirek!!!2010.7.28

Sziasztok!!!Legújabb hirűnk pedig az,hogy megnyilt a Rajz pályázat! Amiről a föoldalon(legalul) tudtok informálodni! Üdw Team


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!